VISSERVISUALS FOTOGRAFIE per les of in een cursus maar altijd prive

 

Op zoek naar persoonlijke benadering, techniek én inhoud? Dan is deze korte en intensieve cursus met 6 Prive Lessen Fotografie zeker een aanrader!

Door de 1 op 1 benadering is er naast de algemene lesstof ook veel ruimte voor een persoonlijke invulling van alle vragen over de techniek, maar zeker ook de inhoud van het fotograferen.

 

De cursus is bestemd voor iedereen die in het bezit is van een digitale spiegelreflex camera of een "gewone" digitale compactcamera

Je leert in 6 Lessen over de mogelijkheden en eigenschappen van jouw camera en hoe je deze kunt toepassen. Maar er is natuurlijk meer. Hoe krijg je voor elkaar dat de foto wordt zoals je die in je hoofd hebt? We gaan in op scherptediepte en bewegingsonscherpte, objectiefkeuze en brandpuntsafstand, compositie en inhoud, belichting en flitstechniek, en de mogelijkheden in kleur en zwart wit.

Dit alles wordt toegepast in een vijftal opdrachten en kan uiteindelijk resulteren in een mooie print van jouw beste foto. De lessen vinden plaats in Amsterdam. En duren 90 minuten. De gehele kosten van deze cursus bestaande uit 6 privelessen zijn 420 euro.

Ook kun je een enkele les van 90 minuten boeken voor 80 euro per les.

 

Fotografeer je graag en wil je nog mooiere foto’s leren maken? Meld je dan NU aan.

a) Intensieve prive cursus fotografie voor spiegelreflexcamera.

b) Losse prive les fotografie voor spiegelreflexcamera.

c) Intensieve prive cursus fotografie voor compactcamera.

d) Losse prive les fotografie voor compactcamera.

 

Met vriendelijke groet, Ruth Visser

Mail Naar: visservisuals@live.nl