Het werkproces in 4 stappen: Van idee en schets tot een prachtig proefschrift!

1.    Oriënterend gesprek:

Hierin bespreek ik je wensen. Wat zijn de mogelijkheden bij jouw onderzoek? Zijn er al ideeën over kleur, uitstraling, fotografie of illustraties? Wat vind jij mooi? En wat vind jij spuug lelijk? Aan de hand van heel veel vragen en voorbeelden probeer ik jou en je onderwerp goed te kennen, en dan begint het ontwerpen!

2.       Voorstellen en keuze:

Na een gedegen professioneel en creatief proces is het dan zover! De eerste voorstellen liggen op tafel: Drie voorstellen voor het ontwerp van de omslag en vijf voor de layout van het binnenwerk. Nu is de keuze aan jou. Welke zal het worden? Ook hierin zal ik de voors en tegens van elk ontwerp samen met jou tegen het licht houden.

3.       Akkoord:

Na uitwerking van het concept is het ontwerp nu definitief. Mogelijk kan er een proefprint worden aangeleverd. De laatse auteurscorrecties vinden plaats zodat het geheel drukklaar gemaakt kan worden.

4.       Levering:

Het ontwerp is gereed om gedrukt te worden en wordt verzonden naar jou of direct naar de drukker. VisserVisuals levert een technisch proffesioneel bestand zodat bij de druk niets meer mis kan gaan!

 

Natuurlijk is het ook mogelijk alléén de omslag of de layout van het binnenwerk aan VisserVisuals uit te besteden.   

 
Stuur een email naar VisserVisuals@live.nl voor vrijblijvend advies en prijsdindicatie.