100% A Book By VisserVisuals!
Op zoek naar een unieke vormgeving van je proefschrift? Graag ben ik je van dienst. Bekijk een aantal voorbeelden in  de galerie onder het kopje boek covers.
 
“De layout van mijn proefschrift uit handen geven aan Ruth Visser was het slimste wat ik ooit gedaan heb. Zij nam alle tijd om mijn wensen en ideeen te horen en gaf daar toen haar eigen, creatieve draai aan. Niet alleen scheelt het een hoop stress maar ook heb ik nu een proefschrift dat er te gek uitziet. Echt een kroon op vier jaar werk! De lovende reacties (ook van de professoren!) op de layout van mijn proefschrift waren overweldigend! Ruth Visser is een professional: Het beste en niets minder dan het beste zal ze voor je proberen te maken!”
dr. Ischa van Straaten
  
“Wat ik fijn vond was dat Ruth de essentie van mijn proefschrift en mijn wensen echt probeerde te begrijpen door in een gesprek door te vragen. Het was ontzettend leuk te bemerken dat de vertaalslag van de inhoud van mijn proefschrift naar beeld op zoveel meer manieren mogelijk was dan ik aanvankelijk had gedacht. Hierdoor is de cover van mijn proefschrift veel spannender en prikkelender geworden dan het geval zou zijn geweest wanneer ik zelf iets had verzonnen en gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat!”
dr. Daphne V. Wiersema
 
"De vormgeving van mijn proefschrift uit handen geven aan Ruth Visser was een zeer goede keus! De persoonlijke aanpak van Ruth heeft van begin tot eind er toe geleid dat mijn proefschrift erg mooi is geworden qua layout bij zowel de binnenkant als de omslag. Ze heeft mijn eigen ideeen erg goed vertaald in een creatief geheel, met veel originele elementen. Door alle verschillende keuze en controlemomenten kwamen we stap-voor-stap tot een prachtig eindresultaat, wat erg goed aansluit bij mijzelf en mij veel werk en stress bespaard heeft. Haar aanpak is zeer professioneel. Ruth heeft me enorm geholpen om al die laatste puntjes op de 'i' te zetten door haar oog voor detail, heel erg bedankt!"
dr. Dianne van der Wal
 
"Gefascineerd door haar enthousiasme en creatieve geest was ik snel overtuigd dat het een goede keuze was om met Ruth in zee te gaan. Aangenaam verrast door de prachtige concepten, perfecte samenwerking en strakke planning werd het vooral een inspirerend traject. Versterkt door het prachtige resultaat ben ik mijn verdediging vol vertrouwen tegemoet gegaan. Als afronding van jarenlang werk verdient een proefschrift een heel mooi jasje en die kan Ruth je geven!"
dr. Mariska de Jongh
 
Stuur een email naar VisserVisuals@live.nl voor vrijblijvend advies en prijsdindicatie.